Petak, 2. lipnja 2023.

Obavljen tehnički pregled vatrogasnog spremišta u Legradu

Utvrđeno je da su radovi na rekonstrukciji izvedeni u skladu s aktom o gradnji i projektnom dokumentacijom

U srijedu, 14. listopada, obavljen je tehnički pregled za rekonstrukciju građevine javne i društvene namjene, proširenje vatrogasnog spremišta u Legradu.

– Prisutni su bili: neovisna stručna osoba za građevinsko obrtničke radove i voditelj postupka, stručni suradnik za elektro – radove, predstavnik Državnog inspektorata za sanitarnu inspekciju, predstavnik MUP-a iz Službe civilne zaštite, predstavnica izvođača radova, glavni nadzorni inženjer, općinski načelnik i komunalna redarka – stoji na službenim stranicama Općine Legrad.

Nakon pregleda predočene dokumentacije i pregleda izvedenih radova na licu mjesta, utvrđeno je da su radovi izvedeni u skladu s aktom o gradnji i projektnom dokumentacijom.

Također, dokazana je i pouzdanost građevine, a primjedbi članova tehničkog pregleda nije bilo te će u roku par dana biti izdana i uporabna dozvola.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 210.636,06 kuna, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira 80.000 kuna.

DVD Legrad je putem donacije iz Engleske dobilo rabljeno vozilo, koje svojom dužinom nije stalo u postojeće spremište pa je bilo neophodno proširenje vatrogasnog spremišta.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti