Subota, 26. studenoga 2022.

Objavljena lista reda prvenstva za dodjelu studentskih stipendija Koprivničko-križevačke županije

Sukladno odluci župana Darka Korena ove će se godine dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 1000 kuna mjesečno, odnosno 20 stipendija više nego prošle akademske godine

Preporučujemo

Povjerenstva za stipendiranje studenata objavilo je listu reda prvenstva za dodjelu stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije u 2022./2023. akademskoj godini

Lista je dostupna OVDJE.

Podsjetimo, Koprivničko-križevačka županija sedmu godinu zaredom provodi model dodjele stipendija iz županijskog proračuna, a ove je akademske godine broj stipendija u odnosu na prošlu godinu opet povećan, kao i iznos stipendija.

Sukladno odluci župana Darka Korena ove će se godine dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 1000 kuna mjesečno, odnosno 20 stipendija više nego prošle akademske godine, čime se nastavlja kontinuirani rast ulaganja Županijske uprave u sustav visokog obrazovanja.

Također, potrebno je istaknuti kako je ove godine zabilježen i najveći interes za stipendije do sada, pristiglo je 238 prijava od kojih je sukladno propozicijama natječaja odabrano prvih 100 kandidata.

Više informacija možete pročitati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti