Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Obrtnica iz Sv. Ivana Zeline Gordana Munjaković dobila najviše priznanje Obrtničke komore Zagreb

Gospođa Munjaković ima otvoren obrt Salon cvijeća Verbena od 2006. godine, te uza sve svoje poslovne obveze vrlo aktivno sudjeluje u radu Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

Povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Zagreb u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u Zagrebu dodijeljena su priznanja obrtnicima s područja Grada Svetog Ivana Zeline i Općine Bedenice.

Dobitnica najvišeg priznanja Obrtničke komore Zagreb, Zlatne statue, je Gordana Munjaković, ugledna i uspješna obrtnica koja svih ovih godina u obrtništvu pruža izniman doprinos u promidžbi i radu Udruženja obrtnika Svetog Ivana Zeline, kao i razvoju komorskog sustava.

Gospođa Munjaković ima otvoren obrt Salon cvijeća Verbena od 2006. godine, te uza sve svoje poslovne obveze vrlo aktivno sudjeluje u radu Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina gdje je kao takvu obrtnicu prepoznaju i kolege obrtnici i izabiru 2014. godine za predsjednicu Udruženja obrtnika Sv. Ivan Zelina, a njen mandat predsjednice trajao je sve do 2022. godine.

Gđa. Munjaković je od 2014. do 2018. godine bila i predsjednica ceha cvjećara pri Obrtničkoj komori Zagreb, gdje je i nakon 2018. godine ostala kao član ceha cvjećara, a kao predsjednica Udruženja, član je i Skupštine i Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreb.

Kao časna i ugledna obrtnica pruža izuzetan doprinos u razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava, te suradnju s institucijama lokalne i regionalne samouprave.

Dobitnik priznanja Srebrna diploma je Damir Dananić. Srebrna diploma se dodjeljuje za ostvareni doprinos u realizaciji pojedinačnih aktivnosti Komore, te sudjelovanje u radnim tijelima udruženja.

Zbog neodgodivih poslovnih obveza i nemogućnosti dolaska u Zagreb, Dananiću će priznanje biti uručeno 11. travnja na proslavi Dana Udruženja obrtnika Sv. Ivan Zelina.

Dobitnica priznanja Žena obrtnica je Ivana Kober – Vršćak koja također zbog neodgodivih poslovnih obveza nije mogla doći u Zagreb.

Dobitnik priznanja Mladi obrtnik je Ivan Sušec za budući doprinos u razvoju obrtništva, te će mu priznanje također biti uručeno naknadno.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti