Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

ODLAZAK LEGENDE Mario Rac, neka ti je sa srećom i u trenerskoj karijeri!

Mario Rac u pet godina za Slogu zabio je oko 130 golova, teško je sve točno i izbrojati. Sada se odlučio u potpunosti posvetiti trenerskom poslu

- Oglas -

Biti “stranac”, a toliko simpatizera imati gdje god se pojaviš mogu samo najveći i najjači. To su gospoda u svakom smislu te riječi. I kao igrači i kao strijelci i kao čovjek.

A jedan takav, dokazano, definitivno je Mario Rac, 36-godišnjak iz Kašine, koji je godinama igrao u Podravini, a posljednjih pet sezona za Slogu iz Koprivničkog Ivanca.

Ove subote oprostio se od seniorskog dresa. I to kako. S tri prelijepa pogotka Močilama, koje su na kraju ipak zasluženo slavile u Koprivničkom Ivancu s 5:3.

VELIKI INTERVJU Mario Rac najbolji je igrač, strijelac i kapetan Sloge iz Koprivničkog Ivanca

- Oglas -

Domaćin mu je uoči utakmice darovao veliku uramljenu fotografiju i prigodni poklon, a svi su ga u Dolu nagradili velikim pljeskom. Brojna publika. I ivanečka i močilska i neutralna.

A kakav je tek pljesak dobio u 86. minuti kada je izlazio iz igre. Od apsolutno svih. Domaći navijači darovali su mu i malo pirotehnike. Znaju ljudi nagraditi onoga koji to i zaslužuje.

Dugo se poslije utakmice opraštao od svih. I ivanečke i močilske i neutralne publike. Pljeskali su mu, skandirali mu ime i prezime. Kako se kaže, triput je odlazio. A onda se još jednom vratio i uzviknuo: “ajde još piće svima pa onda stvarno idem”.

Možda sve najbolje dočarava izjava jednog od legendi ivanečke Sloge, Tomislava Sablje.

- Oglas -

– Imali smo strašne igrače u klubu, ali Rac je ekstra klasa.

Mario Rac u pet godina za Slogu zabio je oko 130 golova, teško je sve i točno i izbrojati. Sada se odlučio u potpunosti posvetiti trenerskom poslu.

Ako će biti upola dobar kao igrač, ne sumnjamo da će napraviti i veliku trenersku karijeru.

Mario, neka ti je sa srećom!

Mario Rac na oproštaju od seniorskog nogometa od predstavnika Sloge dobio je prigodne poklone
Mario Rac na oproštaju od seniorskog nogometa od predstavnika Sloge dobio je prigodne darove // Foto: Zvonimir Markač
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti