Petak, 2. lipnja 2023.

Održana je vježba evakuacije i gašenja požara učionice u Osnovnoj školi Kalnik

U pokaznoj vježbi sudjelovali su članovi DVD-a Kalnik i Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, uz učenike i djelatnike Osnovne škole Kalnik te ravnateljicu Đurđicu Sučić

U prostoru Osnovne škole Kalnik danas je održana vatrogasna vježba pod nazivom ‘Pokazna vježba evakuacije škole te gašenje požara učionice’.

U ime Županije prisustvovali zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite KKŽ Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Kako je izvijestila Služba ureda župana, u pokaznoj vježbi sudjelovali su članovi DVD-a Kalnik i Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, uz učenike i djelatnike Osnovne škole Kalnik te ravnateljicu Đurđicu Sučić.

Vatrogasna vježba
Vatrogasna vježba u Osnovnoj školi Kalnik // Foto: Prigorski.hr

Akciju su podržali i načelnik Općine Kalnik Krunoslav Đurec te predsjednica Općinskog vijeća Općine Kalnik Olinka Gjigaš.

Cilj vježbe je bila učinkovita i koordinirana akcija svih sudionika, a zamjenik Ljubić na kraju im je zahvalio na pokazanoj spremnosti i organiziranosti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti