Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Održana skupština koprivničkog Crvenog križa, uručene zahvalnice volonterima

Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili sva izvješća i planove za sljedeću godinu te izrazili zadovoljstvo radom koprivničkog Crvenog križa

- Oglas -

Koprivničko društvo Crvenog križa održalo je u srijedu redovitu sjednicu skupštine.

Glavne točke dnevnog reda skupštine bile su izmjene i dopune Financijskog plana za 2021. i usvajanje Plana rada i Financijskog plan za 2022.

Skupština koprivničkog Crvenog križa
Skupština koprivničkog Crvenog križa // Foto: GDCK Koprivnica

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti koprivničkog društva Crvenog križa, a vezanih uz davalaštvo krvi, službu traženja, izvanredne situacije, rad s mladima i s posebnim ponosom je istaknula kako nas očekuje nastavak ove godine započetih radova na izgradnji novog Centra za pomoć u kući.

- Oglas -

Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili sva izvješća i planove za sljedeću godinu te izrazili zadovoljstvo radom koprivničkog Crvenog križa.

Predsjednik Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac iskazao je zadovoljstvo sa svime učinjenim u godini koja je na izmaku te je zahvalio svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima i njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

Skupština koprivničkog Crvenog križa
Skupština koprivničkog Crvenog križa // Foto: GDCK Koprivnica

Također, dvjema volonterkama s najdužim volonterskim stažem u koprivničkom Crvenom križu, Anici Desnici i dr. Ljiljani Šajatović-Ivanković osobno je uručio zahvalnice za volontiranje.

Skupštini je uime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

“Sve što radite tijekom godine, nama, građanima ovog grada zaista mnogo znači. Vaš aktivizam i djelovanje u zajednici došli do velikog izražaja u protekle dvije godine zbog dobro nam znane situacije u kojoj se još uvijek nalazimo. Zbog takvih stvari vi ste naš pravi pouzdani partner”, istaknula je Ksenija Ostriž u prigodnom obraćanju.

- Oglas -

Gradu Koprivnici uručena je zahvalnica za svekoliki doprinos i pomoć u radu društva tijekom godine, a predsjednik Vjekoslav Štimac zahvalnicu je uručio Kseniji Ostriž.

Skupština koprivničkog Crvenog križa
Skupština koprivničkog Crvenog križa // Foto: GDCK Koprivnica
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti