Subota, 24. veljače 2024.

Održana treća radionica ‘Okusima koprive’ u sklopu projekta Promocija strukovnih zanimanja u turizmu

Slasticu od koprive degustirali su nastavnici i stručni suradnici Obrtničke i Srednje škole koji su pohvalili trud i rad učenika te recepturu ove fine i kreativne slastice

- Oglas -

U prostorijama specijaliziranih praktikuma Obrtničke škole Koprivnica u srijedu je održana treća od ukupno pet planiranih radionica za promociju strukovnih zanimanja u turizmu.

Radionicu su predvodile mentorice Blaženka Pianec iz Obrtničke škole Koprivnica i Andreja Draganić iz Srednje škole Koprivnica.

Uz učenike Obrtničke i Srednje škole Koprivnica, sudjelovali su i učenici Osnovne škole Andrije Palmovića Rasinja i učenici Osnovne škole Gola.

- Oglas -

Nakon što su na prve dvije radionice učenici uspješno izradili hladna predjela i glavna jela od koprive, okušali su se u izradi i dekoraciji slastice od koprive. U izradi slastice predvodila ih je nastavnica Tanja Brunec, a u dekoriranju nastavnica Ružica Čutanec Spevak.

Po završetku radionice za učenike je organiziran Kahoot kviz kroz koji su imali mogućnost provjere stečenog znanja. Za najbolje učenike koji su zauzeli prva tri mjesta pripremljena je i prigodna nagrada s otisnutim logotipom projekta.

Slasticu od koprive degustirali su nastavnici i stručni suradnici Obrtničke i Srednje škole koji su pohvalili trud i rad učenika te recepturu ove fine i kreativne slastice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti