Petak, 3. veljače 2023.

Evo zbog čega sve točno premijer Plenković dolazi u Koprivničko-križevačku županiju

Uz premijera bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, u srijedu će predsjednik Vlade Andrej Plenković sa suradnicima posjetiti Koprivničko-križevačku županiju.

Kako su upravo priopćili iz Vlade, premijerov posjet će započeti ujutro obilaskom lokacije početka radova na dionici brze ceste Križevci – Kloštar Vojakovački.

Potom će posjetiti pogon Tvornice juha i Vegete u koprivničkoj poslovnoj zoni Danica, a nakon toga će se sastati s predstavnicima tvrtke Podravka na čelu s predsjednicom uprave Martinom Dalić. Sudjelovat će i na Večernjakovoj konferenciji “Hrvatska kakvu trebamo – Ekonomska politika u funkciji podizanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva”.

Iza toga Plenković sastat će se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom i gradonačelnikom Grada Koprivnice Mišelom Jakšićem u zgradi županije.

Na kraju će posjetiti Sveučilište Sjever i sastati se s njegovim predstavnicima.

Uz premijera bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti