Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Općina Drnje u subotu i nedjelju slavi svoj dan

U subotu i nedjelju, 4. i 5. rujna u centru Drnja od 16 sati održat će se velika zabava pod šatorom. U subotu će uzvanike zabavljati Tamburaški sastav Dangube, a u nedjelju Elita bend

Preporučujemo

Općina Drnje proslavit će svoj dan, a fešta će potrajati cijeli vikend te završiti u srijedu.

U subotu i nedjelju, 4. i 5. rujna u centru Drnja od 16 sati održat će se velika zabava pod šatorom. U subotu će uzvanike zabavljati Tamburaški sastav Dangube, a u nedjelju Elita bend.

Općina Drnje pripremila je ukusne obroke za sve goste nedjeljne zabave. Vrijedni lovci su se potrudili te će kuhari pripremiti dva paprikaša, podijelit će se oko 300 porcija.
Za najmlađe posjetitelje bit će pripremljen zabavni park u subotu i nedjelju.

Na sam Dan Općine, u srijedu, 8. rujna, na Malu Gospu, održat će se sveta misa s početkom u 11 sati, a istog dana u popodnevnim satima nogometni veterani Tomislava ugostit će veterane zagrebačkog Dinama.

Iz Općine su obavijestili građane kako će u Drnju od 2. rujna u 21 sat pa do 7. rujna biti zatvoren promet na dijelu Trga kralja Tomislava (odvojak u parku ispred pošte, dućana i zgrade Općine) za sva motorna vozila povodom obilježavanja Dana Općine.

Svečanost proslave Dana Općine Drnje završit će u petak, 10. rujna u Društvenom domu u Torčecu. Tamo će se s početkom u 11 sati održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Drnje.

- Advertisement -

Najnovije objave