Utorak, 28. rujna 2021.

Općina Novigrad Podravski kupila auto, ali rabljeni. I još su u pregovorima spustili cijenu

Ovakav tip auta pogodan je za terenske izvide, prijevoz komunalnih radnika, nešto strojeva i alata, a omogućuje i prijevoz na dulje relacije

Preporučujemo

Auto-klub Koprivnica prije nekoliko dana oglasio je, kao prvi vlasnik, prodaju svog deset godina starog automobila Dacia Duster.

“Budući da već preko dva mjeseca tražimo slično vozilo odmah smo stupili u pregovore koji su rezultirali sklapanjem kupoprodajnog ugovora. Ovakav tip auta pogodan je za terenske izvide, prijevoz komunalnih radnika, nešto strojeva i alata, a omogućuje i prijevoz na dulje relacije kao što je Varaždin, Zagreb i dalje”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Za prijevoz kosilica i većih strojeva ima ugrađenu kuku i krovne nosače. Auto je 2011. godište, motor diesel s prijeđenih 185.709 kilometara i uz manje tragove desetogodišnjeg korištenja, u solidnom je stanju.

Kilometri su stvarni, a auto je održavan u radionicama koprivničkog Auto-kluba. Oglašen je po cijeni 36.000 kuna + PVD 9000 kuna, što iznosi 45.000 kuna.

“Nakon pregovora i probne vožnje cijena je spuštena na 33.600 kuna + PDV 8400 kuna, što iznosi 42.000 kuna. Na općinskoj stranici www.novigrad-podravski.hr pod Transparentnost isplate iz proračuna možete vidjeti da smo 27. srpnja za predmetni auto po ispostavljenom računu platili 42.000 kuna koprivničkom Auto klubu. Istog dana izvršen je prijenos automobila u vlasništvo Općine Novigrad Podravski”, rekao je načelnik Brljek.

Najnovije objave