Nedjelja, 25. veljače 2024.

Općina Veliki Bukovec uoči Božića studentima će isplatiti jednokratnu novčanu pomoć

Uvjet je da su nezaposleni, da imaju prebivalište na području općine Veliki Bukovec, da nisu navršili 27 godina te da njihovi roditelji ili staratelji nemaju nepodmireno dugovanje prema Općini Veliki Bukovec

- Oglas -

Obavještavaju se studenti s područja općine Veliki Bukovec da će se povodom nadolazećih božićnih blagdana podijeliti jednokratne novčane pomoći redovnim i izvanrednim studentima.

Uvjet je da su nezaposleni, da imaju prebivalište na području općine Veliki Bukovec, da nisu navršili 27 godina te da njihovi roditelji ili staratelji nemaju nepodmireno dugovanje prema Općini Veliki Bukovec. Vrijeme i datum podjele će naknadno biti objavljeni na internetskoj stranici Općine Veliki Bukovec.

Zahtjevi se šalju na e-mail: opcinavk@gmail.com ili osobnom predajom u jedinstveni upravni odjel Općine Veliki Bukovec na adresi Veliki Bukovec, Dravska ulica 19.

- Oglas -

Uz zahtjev je potrebno priložiti obostranu presliku osobne iskaznice (original na uvid), potvrdu o upisu na studij u tekućoj akademskoj godini i dokaz o nezaposlenosti – elektronički zapis iz evidencije HZMO-a.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15. prosinca, a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati općinske djelatnike na broj telefona 042/840-040.

ZAHTJEV studenti 2023

Privola za davanje suglasnosti za obradu osobnih podataka

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti