Srijeda, 22. ožujka 2023.

Općina Veliki Bukovec za rad udruga izdvojila 139.000 kuna

Udruge nas povezuju, a suradnja je jako dobra. Stoga će Općina Veliki Bukovec i dalje pratiti njihov rad, naglasio je načelnik Franjo Vrbanić

Preporučujemo

Načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić u ponedjeljak je s predstavnicima udruga potpisao ugovore o financijskoj potpori. Naime, nakon natječaja, Općina Veliki Bukovec odabrala je programe organizacija civilnog društva za dodjelu financijskih potpora iz proračuna za 2022. godinu. Riječ je o programima od interesa za Općinu Veliki Bukovec.

Ovogodišnjih ukupno 139.000 kuna raspoređeno je za programe 19 udruga. Detaljne iznose možete pogledati OVDJE.

Pomažu se sportski klubovi, i to SRK Linjak, NK Bukovčan, Karate klub Okinawa te NK Poljoprivrednik, kao i udruge aktivne u području gospodarstva.

To su Županijski savez poljoprivrednih udruga, Udruga cvjećara Ludbreg, Udruga obrtnika i zanatlija Općine Mali Bukovec, Društvo za biološko-dinamičko gospodarenje Život Ludbreg, Udruga vinogradara i vinara Grački grozdek te Udruga uzgajivača svinja Varaždinske županije. Financijsku su potpore dobile i Udruga zdravog življenja Obiteljski klub Varaždinske županije, UDVDR – ogranak Ludbreg, Udruga umirovljenika Općine Veliki Bukovec, Udruga antifašističkih boraca i antifašista općina i grada Ludbrega, Udruga za osobe s invaliditetom Ludbreško sunce i Udruga žena Veliki Bukovec.

Općina Velika Bukovec financijski pomaže i lovačka društva Fazan iz Velikog Bukovca i Prepelica iz Malog Bukovca te Savez za željeznicu.

– Općina Velika Bukovec uvijek planira sredstva za rad udruga, i one s područja općine i one s područja šire regije, a čije su aktivnosti vezane uz naše područje ili naše ljude. Udruge nas povezuju, a suradnja je jako dobra. Stoga će Općina Veliki Bukovec i dalje pratiti njihov rad – naglasio je načelnik Franjo Vrbanić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti