Subota, 24. veljače 2024.

Organizatori RockLivea oštro osudili provalnike u prostorije koprivničkih mažoretkinja

''Noćas su nam ukradene stvari i vandalizirane prostorije, a te iste ukradene stvari viđene su nošene tijekom samih koncerata'', požalile su se Mažoretkinje

- Oglas -

Koprivnički RockLive Festival okupio je mnoge mlade ljude željne dobre zabave, no neki od njih su u opuštanju ipak malo pretjerali.

Naime, javile su nam se Mažoretkinje grada Koprivnice, u čije je prostorije u Kampusu provaljeno tijekom trajanja festivala. Tamo imaju smještene svoje uniforme, rekvizite, pompone i nagrade.

”Noćas su nam ukradene stvari i vandalizirane prostorije, a te iste ukradene stvari viđene su nošene tijekom samih koncerata”, požalile su se Mažoretkinje.

- Oglas -
Posjetitelj pozira s otuđenom uniformom Mažoretkinja // Foto: Matija Dolenec

Ubrzo su se oglasili i organizatori RockLivea koji su osudili takvo ponašanje neodgovornih pojedinaca.

”Noćas je za vrijeme održavanja festivala provaljeno u prostorije koprivničkih mažoretkinja, te je napravljena šteta i otuđene su uniforme. Kao festival najoštrije osuđujemo takav čin i sasvim jasno poručujemo osobama koje dolaze na naš festival s takvim idejama da im ovdje nije mjesto! Također, molimo da ukradene uniforme ostave na blagajni festivala danas od 18 h, a sve koji imaju neka saznanja o ovome da nas obavijeste”, priopćili su organizatori.

Foto: Matija Dolenec
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti