Srijeda, 21. veljače 2024.

Osnovna škola ‘Antun Nemčić Gostovinski’ proslavila 66. obljetnicu

Uvodnim govorom učenicima i nastavnicima obratio se ravnatelj škole Darko Sočev, zahvalivši im na odličnoj suradnji i pozitivnoj energiji koja se osjeća u cijeloj školi

- Oglas -

Svečanom akademijom u dvorani Domoljuba Osnovna škola ‘Antun Nemčić Gostovinski’ proslavila je 66. obljetnicu djelovanja.

Dvoranu su do posljednjeg mjesta ispunili mali i veliki ‘nemčići’ koji su uživali u zanimljivo pripremljenom programu.

Svečanosti su u ime Grada Koprivnice prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, a ispred Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić.

- Oglas -

Uvodnim govorom učenicima i nastavnicima obratio se ravnatelj škole Darko Sočev, zahvalivši im na odličnoj suradnji i pozitivnoj energiji koja se osjeća u cijeloj školi, a koja će biti potrebna za nadolazeće izazove.

ANG
Učenici OŠ ‘Antun Nemčić Gostovinski’ // Foto: koprivnica.hr

Dan škole čestitao je gradonačelnik Jakšić.

– Za OŠ ‘Antun Nemčić Gostovinski’ možemo sigurno reći da je doista ta prva osnovna škola u kojoj je kretao razvoj obrazovanja u Koprivnici. Svojim stavom prema radu i čuvanjem same zgrade te okoliša, na jedan najbolji mogući način čuvate njezinu vrijednost. Ona je pečat i simbol naše Koprivnice, nalazi se na mnogobrojnim razglednicama i sličicama, ona je slika koja putuje i govori što to Koprivnica danas je, ali i kako se ta Koprivnica danas ponaša prema svojoj baštini, prema svojoj povijesti – rekao je u prigodnom govoru gradonačelnik Jakšić te učenicima i nastavnicima još jednom zahvalio što svoje znanje prenose van granica grada i županije.

Iskrene čestitke povodom Dana škole slavljenicima je uputio i zamjenik župana Ljubić, istaknuvši odličnu suradnju koju Županija ima s ovom školom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti