Petak, 12. srpnja 2024.

Osvojio gotovo milijun kuna u igri Joker: Zapazio sam da na kiosku nema nikoga i uplatio Loto

Primijetio je vijest o velikom dobitku u igri Joker, ali u tom trenutku nije ni pomislio da bi to mogao biti on. Kao i uvijek, SMS porukom je provjeravao ima li "nešto" i tako saznao da je upravo on dobitnik Jokera od gotovo milijun kuna

- Oglas -

Dobitnik Jokera iz Zagreba dočekao je i podigao svoj veliki dobitak.

Na otvaranje prodajnih mjesta, točnije glavne blagajne Hrvatske Lutrije u Ulici grada Vukovara 72 u Zagrebu, s velikim je nestrpljenjem u ponedjeljak ujutro čekao jedan igrač. Nije teško pogoditi da se radi o sretnom dobitniku, inače vjernom igraču lutrijskih igara, koji i u doba koronavirusa nije prestao s igranjem zbog veselja i nade koje pronalazi u svom malom ritualu igranja.

Izrazio je želju da ostane anoniman, ali je za Hrvatsku Lutriju ispričao kako igra gotovo 40 godina i kako je ovog puta odigrao sasvim slučajno, na putu do pekarnice u Ulici Dragutina Golika bb, kod ovlaštenog partnera “CONTRA M”.

- Oglas -

“U prolazu sam zapazio da na kiosku nema nikoga, iskoristio priliku da uplatim Loto i evo me – osvojio sam do sada najveći dobitak”, rekao je sretan dobitnik.

Radi se o dobitku igre Joker, koji iznosi 969.445,40 kuna.

Primijetio je vijest o velikom dobitku u igri Joker, ali u tom trenutku nije ni pomislio da bi to mogao biti on. Kao i uvijek, SMS porukom je provjeravao ima li “nešto” i tako saznao da je upravo on dobitnik Jokera od gotovo milijun kuna.

“U tom mi je trenutku prva pomisao bila: Eh, da mi se sreća ranije osmjehnula… Sad sam već u godinama. Ali odmah potom, shvatio sam da za tako nešto nikad nije kasno. Uskoro ću u mirovinu pa ovaj dobitak dolazi baš kao joker – dodatna sigurnost za dane koji slijede”, dodao je on.

Odmah nakon što je riješio sve potrebno za isplatu dobitka, odigrao je Loto 7 i Eurojackpot.

- Oglas -

“Kad sam već tu i otvoreno je prodajno mjesto, opet ću iskoristiti priliku jer, nikad se ne zna! Zamislite da u petak osvojim Eurojackpot i opet vam dođem! Možda vam tada pristanem dati suglasnost da objavite i moje ime”, uz pozdrav i velik osmjeh koji se nazirao ispod zaštitne maske na licu, napustio je prodajno mjesto Hrvatske Lutrije.

“Poštujući sve propisane mjere zaštite, sa zaštitnim maskama na licima, ispratili smo našeg ‘korona dobitnika’ koji nam je svima uljepšao dan, a svim ostalim dobitnicima koji posljednjih mjesec dana s nestrpljenjem čekaju na otvorenje naših prodajnih mjesta i podizanje svojih dobitaka, poručujemo da je naša glavna blagajna u Zagrebu otvorena, kao i blagajne u regijama”, prioćili su iz Hrvatske Lutrije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti