Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Otac prodao kćerku (13) svom poznaniku (47) za 3000 eura: ‘Sa svojom kćerkom mogu raditi što želim’

Kupac 13-godišnjakinje je, pak, tvrdio je da je "pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se djevojčice mlade udaju"

Preporučujemo

Grozan zločin prodrmao je susjednu Srbiju gdje je policija uhitila dvojicu muškaraca zbog sumnje da je jedan muškarac poznaniku prodao svoju 13-godišnju kćer. Djevojčica je pronađena i predana Centru za socijalni rad.

Prilikom uhićenja kod oca djevojčice pronađeno je oko 1000 eura od prodaje, a ponašao se bahato te govorio da sa svojom kćerkom može raditi što god želi, piše Zagorje International prenoseći Blic.

U kuću drugog muškarca (47) upala je policija gdje je pronašla djevojčicu i uhitili ga. I on je bio bahat, ponašao se kao da nije napravio ništa krivo. Tvrdio je da je “pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se djevojčice mlade udaju”.

Otac djevojčice navodno je poznat u okolici Kruševca u Srbiji kao problematičan, sklon alkoholu i tučama, ispričao je izvor. Svoju kćer je navodno primorao da se uda za njegovog znatno starijeg poznanika. Obavijestio ga je da košta 3000 eura, a ovaj mu je taj novac dao i odveo dijete.

Po nalogu tužitelja protiv dvojice su podijeli kaznenu prijavu za trgovinu ljudima. Prijeti im do 12 godina zatvora. Djevojčica će proći liječnički pregled kojim će se utvrditi je li bila fizički zlostavljana.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti