Utorak, 3. kolovoza 2021.

Otvoren Festival sportske rekreacije Šoderica 2021, nekoliko ekipa bori se za titulu najbolje

Na festivalu sudjeluje pet udruga s po nekoliko ekipa, a natjecatelji se uz pridržavanje epidemioloških mjera natječu u nekoliko disciplina

Preporučujemo

U organizaciji Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije „Sport za sve“ i Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice „Sport za sve“ te pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije, županijske Turističke zajednice i Općine Legrad na jezeru Šoderica  je danas održan 3. Festival sportske rekreacije Šoderica 2021.

Festival je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić, a svečanosti su prisustvovali i pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, predsjednik  Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice „Sport za sve“ Slavko Dedi i potpredsjednica Milica Lukačinec.

Na festivalu sudjeluje pet udruga s po nekoliko ekipa, a natjecatelji se uz pridržavanje epidemioloških mjera natječu u disciplinama: nordijsko hodanje, pikado, viseća kuglana te u turniru u beli. Festival sportske rekreacije osmišljen je u svrhu promocije jezera Šoderica i prirodnih ljepota Koprivničko-križevačke županije, sporta i usvajanja zdravih navika, posebno za populaciju treće životne dobi.

Izvor fotografija: TZ KKŽ

Najnovije objave