Četvrtak, 16. rujna 2021.

Ove subote u Koprivnici će se održati aktivnosti Volonteri u parku i Hodanjem do zdravlja

Aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane su u sklopu projekta Živjeti zdravo HZJZ-a

Preporučujemo

U subotu, 10. srpnja, u Koprivnici će se održati aktivnosti Volonteri u parku i Hodanjem do zdravlja.

Aktivnost Hodanjem do zdravlja održat će se početkom u 9 sati ispred koprivničke Gradske uprave te će se uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine hodati staza duga četiri kilometara

U središnjem koprivničkom parku s početkom u 10 sati održat će se aktivnost Volonteri u parku.

Sportski centar Cerine i Odred izviđača Kamengrad Koprivnica provesti će – Program Budi FIT! Pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra Cerine održat će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina.

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Podsjetimo, aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane su u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Mole se svi prisutni da se strogo pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, preporuka i pravila te da drže međusobni razmak od dva metra.

Najnovije objave