Petak, 25. lipnja 2021.

Ove subote u koprivničkom parku cijeli niz sadržaja za sve uzraste

Aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane su u sklopu projekta Živjeti zdravo HZJZ-a

Preporučujemo

U subotu, 12. lipnja, u Koprivnici će se održati aktivnosti Volonteri u parku i Hodanjem do zdravlja.

Aktivnost Hodanjem do zdravlja održat će se početkom u 10 sati ispred koprivničke Gradske uprave te će se uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine hodati staza duga četiri kilometara.

Aktivnost Volonteri u parku održat će se u središnjem koprivničkom parku s početkom u 10 sati:

  • Sportski centar Cerine – Program Budi FIT – pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra Cerine i udruge kineziologa grada Koprivnice održat će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti
  • Klub za starije osobe Mariška – vježbanje prilagođeno osobama starije životne dob
  • Društvo naša djeca Koprivnica
  • Lutkarska družina Kopriva pec, pec provesti će predstave:

EZOP – Prema tekstu Ezopovih basni ‘Lisica i roda’, ‘Kornjača i zec’ i ‘Lav i miš’, scenarij je priredila Tigrena Csik, a lutkari su Jana Senjan, Katja Gaži, Rea Damjanović, Tara Ritoša, Kira Kolar, Petar Megla. Izrada lutaka i rad s djecom Tigrena Csik. Izrada scene Boba Csik. Za djecu 3+.

‘Jako gladna gusjenica’ – prema priči Erica Carle, scenarij je pripredila Tigrena Csik, a lutkari su Ema Friščić, Karla Baranić, Luka Matotan, Katja Galović, Korina Rogić, Fran Vedriš. Izrada lutaka: Narcisa Kolar s lutkarima uz pomoć članova Kreativne radionice DNDa. Izrada scene Boba Csik. Rad s djecom: Narcisa Kolar. Za djecu 1,5+.

Renesansne igre – u igrama djeca će koristiti krpenjače, drvene štapove, udice, kotače i druge rekvizite s kojima su se u davna vremena igrala djeca u Podravini. Voditeljica Jadranka Lakuš.

Podsjetimo, aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane su u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Mole se svi prisutni da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, preporuka i pravila te da drže međusobni razmak od dva metra.

Najnovije objave