Četvrtak, 22. veljače 2024.

Ovo su najuspješnije rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

Najuspješnijom rukometašicom proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci

- Oglas -

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u petak je u koprivničkom hotelu Podravina održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2022. godini.

Najuspješnijom rukometašicom proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci.

Najuspješnija perspektivna rukometašica je Nika Galinec, članica RK Podravke, a najuspješniji perspektivni rukometaš je Fran Premec iz RK Koprivnice.

- Oglas -

RK Podravka Vegeta najuspješnija je ženska rukometna ekipa, a RK KTC Križevci muška.

Najuspješnija perspektiva ženska rukometna ekipa je RK Podravka Lino, a muška RK Koprivnica U-15.

Najuspješnijim rukometnim trenerom proglašen je Dalibor Sokač iz RK KTC Križevci, najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za uspješan rad i rezultate u kategoriji U-15 dobio Mišo Zrakić iz RK Koprivnice.

Posebno priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Dieter Benotić.

“Grad je uvijek bio i bit će podrška svima vama da vas vodi kroz svijet sporta u bilo kojem obliku. Ponosni smo da smo kao Grad prvi osnovali Malu sportsku školu kroz koju su i neki od vas prošli. Vjerojatno je i to bio mali poticaj da se danas nađete u profesionalnom rukometu ili barem na korak od njega. Uime svih 4300 registriranih sportašica i sportaša u gradu Koprivnici, koji rade u 73 kluba, čestitam vam na zasluženo osvojenim priznanjima te vam želim mnogo zdravlja i sportske sreće u nastavku karijere”, poručila je nagrađenima i ostalim prisutnim rukometašicama i rukometašima zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž.

- Oglas -

Okupljenima se uime Koprivničko-križevačke županije obratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok je uvodnu riječ u svečano proglašenje održao predsjednik županijskog rukometnog saveza Zlatko Blažeković.

Cijelu fotogaleriju s proglašenja možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti