Nedjelja, 2. listopada 2022.

Pampa-tea čajevi obitelji Krznarić slave 21. godišnjicu postojanja

Godinama se trudimo da budemo u svim segmentima inovativni počevši od samog sakupljanja, skladištenja ljekovitog bilja, prerade i pakiranja čajeva, istaknuli su Domagoj i Krešimir

Preporučujemo

Poznati čajevi Pampa-tea upravo danas, 12. kolovoza, slave 21 godinu postojanja, odnosno kako je obitelj Krznarić prvi put došla na Koprivnički plac prodavati čajeve.

Naime, tog je dana predstavljena nova registrirana zanatska radnja Pampa koja proizvodi ljekovito bilje i čajeve.

“Naši Koprivničanci su se po prvi puta susreli s mješavinama domaćih čajeva Smirko, Podravski čaj, Katarko, Dijabetko, Urinko, Mršavko, Ježučko, Prostatko, Bronhitko te ljekovitim biljkama poput kamilice, mente, matičnjaka, lipe, šipka, bazge, nevena, kadulje i ostalog ljekovitog bilja”, istaknuli su Domagoj i Krešimir Krznarić te dodali kako je u proteklih godinu dana bilo puno zanimljivih događanja i iznenađujućih dobrih kritika i osvrta na njihov rad.

Tako je početkom ožujka Hrvatska obrtnička komora Krešimira Krznarića proglasila obrtnikom godine za Koprivničko-križevačku županiju, a Bakina kamilica je na prestižnom međunarodnom natjecanju Great Taste Award osvojila zvjezdicu u kategoriji biljnih čajeva.

“To je još jedna potvrda da radimo najkvalitetnije čajeve i jako smo ponosni na sve naše proizvode, a pogotovo na našu hrvatsku Bakinu kamilicu”, ističu braća Krznarić.

Također, s druge strane Atlantika dolašle su dobre vijesti.

“Jako smo ponosni, sretni i zadovoljni što nakon dobivanja Great Taste zvjezdice (Oskar među proizvodima), dobivanja oznake Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality o našim čajevima u piramidama piše se na najprestižnijem portalu za ambalažu i dizajn novih proizvoda – thedieline.com”, kažu.

Recenzirao ih je poznati svjetski pisac, fotograf i kustos gospodin Shawn Binder:

“Čaj za svako godišnje doba! Tvrtka čaja Pampa-tea koristi lokalnog umjetnika koji oslikava scenu za svaku mješavinu, a kroz njihov rad jasno je da je ovo ljubavno pismo zemlji u kojoj se bilje uzgaja. Tamnoplava naljepnica nalik pečatu daje kohezivan izgled marki, a istovremeno omogućava da različite slike daju jedinstvenu osobnost svakoj vrsti čaja. Ako tražite dizajn koji ulijeva lijepa umjetnička djela i poštovanje prema zemlji u kojoj je stvoren, čajna tvrtka „Pampa-tea“ postiže u najboljem mogućem smislu.”

Uvedeni su i neki noviteti kao što je KEKSPAY aplikacija kako bi čajevi kupcima bili što dostupniji na web shopu.

“Godinama se trudimo da budemo u svim segmentima inovativni počevši od samog sakupljanja, skladištenja ljekovitog bilja, prerade i pakiranja čajeva pa sve do ambalaže, načina distribucije i kupnje. Tako smo na zahtjev naših kupaca odlučili uvesti plaćanje putem aplikacije KEKSPAY”, istaknuli su Domagoj i Krešimir.

Krajem srpnja počeo se proizvoditi novi Podravski ljetni čaj limitiranje serije koji je sastavljen od sušenih cvjetova Podravske kamilice, cvijeta divlje bazge, sjeckanog ploda šipka, cvijet crvenog hibiskusa, lista mladog matičnjaka, mente, kupine, koprive, lipe

Baza mu je već popularan i opjevan Podravski čaj te je u njega ubačen još plod jabuke, borovnice i bazge.

Da biste napravili zaista zdravu čašu ledenog čaja, najprije skuhajte čaj, a zatim ga stavite u hladnjak. Slatkoća domaće kamilice, bazge i lipe u kombinaciji s mentom, matičnjakom i hibiskusom koji imaju citrusnu notu te s plodovima borovnice i jabuke bit će i vaša hrana za ljetne mjesece. Ovaj fenomenalan koktel domaćeg ljekovitog bilja daje osvježavajuću notu koja će vas rashladiti, opustiti i oduševiti.

“Osim Podravskog ljetnog čaja uveli smo na tržište i Limunsku travu. Limunska trava fantastičnog je okusa. Spada u porodicu biljaka koje daju miris citrusa (nešto poput matičnjaka/mellise)”, ističu.

Danas je poznato preko 55 sorti limunske trave. Vrlo je popularna u cijelom svijetu. Čaj od nje ima specifičan slatkasto-limunkasti okus. Odličan je kada se pomiješa s matičnjakom ili mentom tada daje osvježavajuću notu u ljetnim mjesecima. Vrlo se često koristi kao ledeni čaj ili sastavni je dio mnogih osvježavajućih napitaka.

“Nadamo se da ćemo i dalje stvarati nove proizvode i usluge na vaše i naše zadovoljstvo. Veliko hvala našim kupcima, dobavljačima, kooperantima, prijateljima, cjelokupnoj obitelji te svim korisnicima naših čajeva. Bez vas ne bi bila 21. godišnjica ove uspješne čajne priče”, zaključila su braća Krznarić.

- Advertisement -

Najnovije objave