1.6 C
Zagreb
Utorak, 9. ožujka 2021.

Panonija iz Peteranca s novim trenerom i novim igračima ide u borbu za prvoligaški opstanak

Iako su imali solidan start u prvenstvo, zaredala su lošija izdanja pa su tako imali na kraju jeseni sedam poraza u nizu. Uprava Panonije nezadovoljna rezultatom i stanjem u momčadi odlučila se za promjene

Preporučujemo

Panonija iz Peteranca odigrala je lošu polusezonu u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj. Tek je na 13. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo devet osvojenih bodova u 13 odigranih utakmica. Iako su imali solidan start u prvenstvo, zaredala su lošija izdanja pa su tako imali na kraju jeseni sedam poraza u nizu.

Uprava Panonije nezadovoljna rezultatom i stanjem u momčadi odlučila se za promjene.

Sporazumno su tako prekinuli suradnju s dosadašnjim trenerom seniorske momčadi Damirom Perićom.

“Od srca mu se zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu još puno sportskih i privatnih uspjeha. Klub i dalje pregovara s nekoliko provjerenih trenerskih imena i još ništa službeno nije dogovoreno, ali možemo slobodno reći kako su pregovori najdalje odmakli sa Zdravkom Blažekom, domaćim trenerom i čovjekom koji je do sada ostavio duboki trag u našem klubu. No, službenu potvrdu još uvijek čekamo i objavit ćemo je u narednim danima”, istaknuli su iz Panonije.

Isto tako, izvijestili su svoje navijače i cjelokupnu javnost kako klub radi na dovođenju novih pojačanja kako bi što kvalitetnije ušli u proljetni nastavak sezone i uspješno izborili opstanak u 1.ŽNL. Imena igrača bit će također objavljena naknadno.

“Lijep pozdrav svim vjernim navijačima i pratiteljima NK Panonije Peteranec i nadamo se da se svi zajedno uskoro vidimo i družimo na sportskm terenima”, zaključili su iz ovog županijskog prvoligaša.

Najnovije objave