Utorak, 21. ožujka 2023.

Pijan pucao iz automatske puške u dvorištu, policija je kod njega pronašla cijeli arsenal oružja

Muškarac je potom ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik, u čemu su ga brzom reakcijom i uz uporabu tjelesne snage spriječili policijski službenici

Preporučujemo

Policija je u subotu uhitila 43-godišnjeg pijanog muškarca nakon dojave o pucanju iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće u Suhopolju, a zatim mu je pronašla veću količinu oružja i streljiva, priopćila je virovitičko-podravska policija, dodavši da nitko nije ozlijeđen.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi o pucanju iz vatrenog oružja u mjestu Suhopolje sinoć oko 2 sata policijski službenici Policijske postaje Virovitica i interventne jedinice policije Policijske uprave virovitičko-podravske su na mjestu događaja u dvorištu vlastite obiteljske kuće zatekli muškarca koji u rukama drži automatsku pušku. Muškarac je potom ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik u čemu su ga brzom reakcijom i uz uporabu tjelesne snage spriječili policijski službenici.

Uz uporabu sredstava prisile (lisice preventivno) odveden je u policijsku postaju gdje je utvrđeno da se radi o 43-godišnjaku te da je pod utjecajem alkohola.

U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a 43-godišnjak je pregledan u Općoj bolnici u Virovitici.

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru danas je provedena pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi 43-godišnjak kada je dragovoljno izručio veću količinu oružja i streljiva.

Osumnjičeni 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Foto: Ilustracija

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti