Nedjelja, 25. veljače 2024.

Pijane djevojke napravile nered u hotelu, jedna od njih ugrizla policajca

24-godišnjakinja je policajca koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku

- Oglas -

Zagrebački su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom, zbog sumnje da je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo napad na službenu osobu na štetu policajca, a obje prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 11. veljače oko 6.35 sati u hotelu na zagrebačkom Trnju policajci su postupali po dojavi zaposlenika hotela zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira dviju gošća, mlađih ženskih osoba.

Dolaskom na mjesto događaja potvrđeno je da su počinile prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u vidno alkoholiziranom stanju te im je rečeno da moraju poći s policajcima u policijsku postaju.

- Oglas -

“Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu 24-godišnjakinja je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policajca koji je vozio isto, a u čemu je spriječena od strane drugog policajca koji je stavio svoju ruku ispred nje obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Nadalje, odmah zatim 24-godišnjakinja je policajca koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku na što je drugi policajac zaustavio automobil i nad istom uporabio sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada.

Kako je priopćila policija, policajac je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 24-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti