Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Pilići NK Ferdinandovca završili drugi ispred Slavena i Križevaca, Rok Fuček i Ozren Kovačev zabili 115 golova

U klubu su nakon završetka prvenstva organizirali druženje djece i roditelja u prostoru kluba

- Oglas -

Ovog vikenda završena je Liga pilića U-9 Koprivničko-križevačke županije za mlade nogometaše NK Ferdinandovac.

Mladi Ferdinandovčani završili su na drugom mjestu, odmah iza đurđevačkog Graničara. Bili su bolji i od Slaven Belupa 1 i 2, Križevaca, škole nogometa grada Koprivnice i ostalih momčadi iz županije.

U klubu su nakon završetka prvenstva organizirali druženje djece i roditelja u prostoru kluba. Tom prilikom podijeljene su medalje djeci za njihov uspjeh u takmičenju s vršnjacima iz cijele županije koje im je osigurao sponzor, tvrtka SCAN d.o.o iz Kalinovca, i koje su razveselile djecu kao i sladoled.

- Oglas -

Odigrana je i utakmica sa roditeljima u kojoj su u napetoj završnici nakon pet serija penala pobjedu odnijeli mlađi nogometaši.

Vrijedi izdvojiti da su dva igrača Ferdinandovca, Rok Fuček i Ozren Bačić Kovačev zajedno u prvenstvu zabili 115 golova i tako uvelike pridonijeli sjajnom ekipnom rezultatu.

Članovi U9 ekipe NK Ferdinandovca: Ozren Bačić Kovačev, Rok Fuček, Luka Širec, Marko Pantelić, Filip Jakupović, Zoran Peršić, Fran Aleksa, Goran Kutičić, Jakov Jendrašec, Noa Šemovčan i Noa Jalžabetić.

U objavi na klupskoj Facebook stranici čestitali su Graničaru na osvojenom prvom mjestu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti