Petak, 24. ožujka 2023.

Piškornica ponovno pokreće postupak javne nabave za projektiranje i izvođenje radova

Izmijenjena je dokumentacija o nabavi koja omogućava sudjelovanje većeg broja zainteresiranih gospodarskih subjekata, a sve kako bi se ponude približile procijenjenoj vrijednosti nabave

Preporučujemo

U prostorijama Županijske uprave jučer je održana 47. sjednica Skupštine društva Piškornica d.o.o. kojoj su prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Skupštine društva te predstavnici osnivača društva Piškornica i Uprava društva sa suradnicima, izvijestila je služba Ureda župana.

Članovi su primili na znanje informaciju o provedbi terminskog plana Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Piškornica, koju je predstavio direktor Mladen Ružman. Donesena je odluka o ponovnom pokretanju postupka javne nabave za projektiranje i izvođenje radova na izgradnji RCGO Piškornica.

Izmijenjena je dokumentacija o nabavi koja omogućava sudjelovanje većeg broja zainteresiranih gospodarskih subjekata, a sve kako bi se ponude približile procijenjenoj vrijednosti nabave.

Skupština Piškornice
Skupština Piškornice // Foto: kckzz.hr

Izvješće Uprave o radu Piškornice za 2021. godinu prezentirao je direktor Ružman, izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja društva u 2021. godini predstavio je predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac.

Osim toga, predstavljeno je i izvješće neovisnog revizora društva o provedenoj reviziji financijskih izvješća te konsolidirano izvješće za prošlu godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od članova Skupštine.

Članovi su jednoglasno donijeli odluke o utvrđivanju godišnjeg financijskog izvješća za 2021. godinu te raspodjeli dobiti za isti vremenski period., kao i odluke o davanju razrješnice Upravi društva i Nadzornom odboru za 2021. godinu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti