Petak, 27. svibnja 2022.

Planinarsko društvo Borik obilježava 20 godina djelovanja

Članovima i javnosti pismom se u povodu jubileja obratio predsjednik Upravnog odbora Đuro Petrović

Preporučujemo

Prošlo je punih 20 godina od osnivanja Planinarskog društva Borik u Đurđevcu.

Tim povodom članovima i javnosti pismom se obratio predsjednik Upravnog odbora Đuro Petrović.

”Dvadeset godina i jeste i nije mnogo, ali slobodan sam konstatirati u okolnostima u kojima smo egzistirali moglo je svakako i više i bolje, ali u globalu učinili smo zaista puno lijepih druženja, a i prekrasnih pohoda koji bude posebne osjećaje! Od prvih službenih izleta – Kalnik, Mičetinski jarak, Zavižan, Sljeme – pa do Kilimanjara, Aconcagua, Mt Blanc, Grand Paradiso, Triglav, Himalaja, Altajsko gorje, Atlas- Maroko…organizacija susreta planinara Hrvatske 2021.u Đurđevcu itd. Sve su to ostvarenja naših članova i našeg društva!

Hvala lokalnoj samoupravi – gradu Đurđevcu, Turističkoj zajednici, Zajednici športskih udruga Grada Đurđevca, Županiji Koprivničko-križevačkoj, Hrvatskom planinarskom savezu, svim sponzorima i svima vama na postignućima do sada! Hvala Podravskom radiju i ostalim sredstvima informiranja.

Hvala i prijateljskim društvima HPD Bilogora- Bjelovar, HPD Bilo Koprivnica, HPD Papuk Virovitica i HPD Lipa Sesvete na svekolikoj pomoći pogotovu u našim počecima djelovanja, kao i pojedincima Božidaru Vojvodi, pok. Damiru Srednjoselcu, Veljku iz Peveca, Hansu iz Bila, te Štefu iz Križevaca, Franji Novoselu iz Jaske, Čupi iz Đurđenovca i našem Darku Berljaku i Tomislavu Čaniću iz Gospića i svima ostalima – koji su na bilo koji način pomogli da naše društvo stasa do dvadeset ljeta!

Novim članovima želim da se ugodno osjećaju u našem Boriku, a svima posebno želim siguran korak, puno zdravlja i sreće! Te puno uspjeha u budućem radu da bude bolje nego do sada! Živjeli!”, stoji u obraćanju Đure Petrovića.

- Advertisement -

Najnovije objave