Nedjelja, 21. travnja 2024.

Počela dugoočekivana obnova društvenog doma u Repašu

Novouređenim društvenim domom povećat će se kvaliteta i uvjeti za rad udruga s područja Repaša i općine Molve

- Oglas -

Preko javnog Portala ponuda na stranicama Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju putem aplikacije Agronet nakon prikupljenih ponuda izabrano je poduzeće BELPOD iz Kutine kao najpovoljniji ponuditelj za izvođenje radova na rekonstrukciji društvenog doma u naselju Repaš.

Radi se o projektu koji u suradnji s LAG-om Podravina provodimo unutar Mjere 7.4.1., tip operacije 3.1.1.1. ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, podmjera 19.2. Provedba operacije unutar CLLD strategije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 143.082,50 kuna od čega sufinanciranje projekta od strane Europske unije i Hrvatske iznosi 139.082,50 kuna za izvođenje radova, dok općina Molve financira iznos od 4.000 kuna za aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta.

- Oglas -

– Dugo očekivanim projektom za mještane naselja Repaš i ostalih korisnika društvenog doma, uredit će se kat društvenog doma koji obuhvaća građevinsko‐obrtničke radove i to demontažu postojeće stolarije te ugradnju 14 komada novih trokrilnih PVC prozora tamno smeđe boje, zidarske radove, popravak špaleta nakon ugradnje stolarije te podopolagačke radove, brušenje i lakiranje parketa u velikoj sali – istaknuli su na općinskim stranicama.

Novouređenim društvenim domom povećat će se kvaliteta i uvjeti za rad udruga s područja Repaša i općine Molve, samim time i povećanje životnog i društvenog standarda mještana u naselju Repaš te njihovom ostanku u rodnom mjesta.

Svakako jedan od rezultata je učinkovitije korištenje energije u kojem će se održavati kulturno-umjetničke, društvene i ostale manifestacije na dobrobit mještana.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti