Četvrtak, 2. veljače 2023.

Podravac iz Virja znatno izmijenio momčad za novu trećeligašku sezonu

Pod vodstvom trenera Valentina Knapića Podravac je odigrao šest pripremnih utakmica uoči prvenstva. Cilj je biti u sredini ljestvice i igrati što atraktivniji nogomet

Preporučujemo

Iznimno aktivan prijelazni rok imao je hrvatski trećeligaš Podravac iz Virja.

Naime, klub su napustili Rade Križanović, Alen Grivić, Antonio Vlašiček, Miroslav Šklebar, Marko Šklebar, Ivan Azenić, Josip Vindić i Hrvoje Hrženjak, a pristupili su mu Karlo Šepec (NK Borac Imbriovec), Jasmin Ramaj (NK Slaven Belupo), Dominik Hontić (NK Tehnika Koprivnica) i Tomislav Janeš (NK Rugvica Sava). Za Virje bi trebao zaigrati i bivši farmaceut David Arap (NK Rudar Velenje).

Pod vodstvom trenera Valentina Knapića Podravac je odigrao šest pripremnih utakmica. Na gostovanju u Bjelovaru Virovci su poraženi rezultatom 3:2, u Svetoj Mariji su odigrali 1:1, kod kuće su poraženi od Prekodravca iz Ždale s 4:3, slavili su u Drnju s uvjerljivih 4:1, ponovno kod kuće su poraženi s 2:1 od juniora Slavena Belupa, a na kraju su s 3:2 izgubili u Suhopolju.

Valentin Knapić
Trener Valentin Knapić // Foto: Zvonimir Markač

Trener Knapić u ovim je utakmicama isprobao sve raspoložive snage i zasigurno je dobio dobar uvid u stanje svoje momčadi uoči subotnjeg otvaranja prvenstva i teškog gostovanja kod Varteksa.

Ambicije kluba ove sezone su biti u sredini ljestvice i pružiti što ljepši i atraktivniji nogomet.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti