Subota, 28. svibnja 2022.

PODRAVINA ADVENTURE Zabavite se uz airsoft, paragliding, rafting, kanuing ili quad safari!

Nezaboravno iskustvo za ljubitelje prirode i pustolovine, idealno za team buildinge i vrhunsku zabavu!

Preporučujemo

TZ grada Đurđevca, TZP Dravski Peski & TZ Koprivničko križevačke županije Vas pozivaju da doživite niz pustolovno – rekreativnih doživljaja u prekrasnom prirodnom okruženju pitoreskne Podravine!

Nezaboravno iskustvo za ljubitelje prirode i pustolovine, idealno za team buildinge i vrhunsku zabavu!

PARAGLIDING je jedan od najlakših i najjednostavnijih načina ostvarenja sna o letenju. Doživite nezaboravno panoramsko razgledavanje grada Đurđevca iz ptičje perspektive kroz tandem vožnju na paramotornom paraglideru

Info: mario.jelusic@hotmail.com; 091/722 9310

Powered by: Mariogas

AIRSOFT je globalno popularna taktička „vojna“ igra kojom jedna ekipa pomoću vjernih replika oružja kroz zadani scenarij ekipa pokušava eliminirati drugu i uz to izvršiti određenu misiju. Orijentacija, taktika, komunikacija i timska suradnja su sastavni dio ove pustolovne igre za odrasle

Info: asktemplari@gmail.com; 091/262 9992

Powered by: Airsoft klub Templari

QUAD SAFARI PODRAVINA – upoznajte Europsku Amazonu, vinorodnu Bilogoru i jedinstvene pješčane krajolike đurđevačke Podravine uz nezaboravno guštanje na 4(x4) kotača!!!

Info: ivanlitvic@gmail.com; 098/658 747

Povered by: Litva trans

RAFTING & KANUING – avanturističko-adrenalinski spust rijekom Dravom.Ovisno o uvjetima u kojima se plovi, rafting pripada u najljepše aspekte aktivnog odmora, s varijacijama od rekreativnog do atraktivnog, ekstremnog sporta i jedan je od najatraktivnijih načina upoznavanja jedne od najočuvanijih i najljepših velikih nizinskih rijeka Europe – Drave.

Poradi svojih osebujnih pejzažnih, florističkih i faunističkih posebitosti Drava je zajedno s Murom i Dunavom proglašena rezervatom biosfere od strane UNESCO-a!!

Info: tzp.dravski.peski@gmail.com; 099/334 7733

Powered by: Etno imanje Karlovčan, Draft, TZ Dravski Peski

Video možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave