Četvrtak, 21. listopada 2021.

Podravina i Prigorje: potvrđeno pet novih slučaja zaraze

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 377 slučajeva bolesti Covid-19

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virusa na području županije u općoj populaciji potvrđeno pet novih slučaja bolesti Covid-19.

Epidemiološka obrada kontakata novooboljelih osoba je u tijeku.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 100 slučajeva bolesti Covid-19, 12 osoba se oporavilo, a na bolničkom liječenju je ukupno 31 osoba.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 377 slučajeva bolesti Covid-19.

S obzirom na epidemiološku situaciju Stožer apelira na sugrađane da se odgovorno ponašaju te strogo primjenjuju socijalnu distancu, izbjegavaju prostore u kojima se okuplja veći broj ljudi, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te poštuju odluku o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice.

Pridržavanje svih mjera i zdravstvenih uputa od ključne je važnosti za razdoblje pred nama jer samo odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa te time zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Najnovije objave