Utorak, 23. travnja 2024.

Podravka Gradu Koprivnici donirala 1000 troslojnih medicinskih maski

Odlična suradnja prehrambene kompanije sa srcem Podravke i Grada Koprivnice nastavlja se i u ovoj novonastaloj situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusa

- Oglas -

Odlična suradnja kompanije sa srcem Podravke i Grada Koprivnice nastavlja se i u ovoj novonastaloj situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusa.

Naime, Podravka je danas Gradu Koprivnici donirala 1000 komada troslojnih medicinskih maski.

Gradonačelniku Mišelu Jakšiću i njegovoj zamjenici Kseniji Ostriž donaciju je uručio direktor sigurnosti Podravke Marinko Beljo.

- Oglas -

“Maske su namijenjene zaposlenicima i dužnosnicima gradske uprave, gradskih tvrtki i ustanova koji su u stalnom kontaktu s građanima. Na ovaj način brine se o svakodnevnom održavanju visokog standarda zaštite i poštivanja svih donesenih odluka Stožera civilne zaštite, a koje provodi Stožer civilne zaštite Grada Koprivnice radi očuvanja zdravlja svih zaposlenika i građana”, priopćili su iz gradske uprave.

Podravka je svoje veliko srce pokazala i prije nekoliko dana, doniravši Vatrogasnoj zajednici grada Koprivnice vozilo cisternu marke TAM s pripadajućim vatrogasnim aparatom S-250.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti