Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Podravka u Kalinovcu sa Siofokom odigrala posljednju provjeru uoči nedjeljnog gostovanja u Poljskoj

Riječe je o posljednjoj jakoj provjeri Koprivničanki uoči nedjeljnog gostovanja u Poljskoj kod Zaglebie Lubina u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete u ponedjeljak su u Kalinovcu odigrale prijateljsku utakmicu s mađarskim Siofokom.

Riječe je o posljednjoj jakoj provjeri Koprivničanki uoči nedjeljnog gostovanja u Poljskoj kod Zaglebie Lubina u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu.

Utakmica je izazvala veliko zanimanje gledatelja koji su lijepo ispunili dvoranu Osnovne škole ‘Ivan Lacković Croata’, a Podravka je u ugodnom ozračju ostvarila pobjedu rezultatom 24:18.

Publika u Kalinovcu
Publika u Kalinovcu // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

”Malo je reći da je ovo bila jedna odlična priprema za našu ekipu i sjajna motivacija uoči putovanja u Poljsku. Zahvaljujemo se Općini Kalinovac i načelniku gospodinu Darku Soboti na gostoprimstvu u njihovoj dvorani i sjajnoj organizaciji, ali i svima koji su pripomogli da se ova međunarodna utakmica održi ovdje. Čestitke našoj ekipi, našim curama i stožeru koji će zasigurno osjećati lijepu energiju nakon ovako odigrane utakmice”, objavio je koprivnički klub na Facebook stranici.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

PODRAVKA: Tucaković (0+1), Bešen (9); Šimara 2, Zadravec 2, L. Kalaus 3, D. Kalaus 2, Guskić 8(3), Stelmah 1, Šenvald 2, Barišić 3(2), Vuljak 1, Mrđen, Turk, Vuković, Popović, Strugar. TRENER: Željko Babić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti