Nedjelja, 2. travnja 2023.

Podravka Vegeta danas u Nedelišću igra s Mrđenovim Zrinskim

Sljedećeg vikenda u Koprivnici je na redu dvostruki program. U subotu u 16 sati Podravka dočekuje Dalmatinku iz Ploča, a u nedjelju u isto vrijeme dolazi Split 2010

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete danas (petak) gostuju u Nedelišću, gdje će ih ugostiti čakovečki Zrinski u susretu 5. kola prvenstva.

Čakovčanke vodi bivši Podravkin trener Goran Mrđen, a evo kako je utakmicu najavio aktualni strateg Koprivničanki Željko Babić.

– Naravno da želimo imati odličan performans. Ono što bih naglasio je da je to ekipa koja je jako dobra u tranziciji. Igraju jako dobro s pivotmenom uz puno viškova na desnu stranu i naravno da mi želimo što više toga zaustaviti da bi bili što uspješniji. Što se tiče zdravstvenog stanja u ekipi neće biti Eme Guskić koja se oporavlja od ozljede ramena pa će preskočiti ovu utakmicu da ne riskiramo neku težu povredu – rekao je trener Babić.

Osim Guskić, izostat će i dulje vrijeme ozlijeđene Franušić, Megerle i Turk.

– Kao i uvijek maksimalno smo posvećeni pripremi i ne želimo ni u kojem slučaju podcijeniti našeg protivnika koji je posljednje dvije sezone bio i na završnici hrvatskog Kupa za žene baš kao i Podravka, vodi ih izvrstan trener tako da mi moramo biti dobri u svim elementima igre – zaključio je Babić u izjavi za službenu stranicu kluba.

Utakmicu je najavila i Nikolina Zadravec, Podravkino desno krilo.

– Oni su jedna dobra ekipa koja voli puno trčati. Mislim da se moramo fokusirati na našu obranu i da zabijamo što više lakših golova iz polukontre i kontre. Moramo biti fokusirane svih 60 minuta i svaka mora odraditi svoj zadatak u igri te očekujem i vjerujem da ćemo uzeti dva boda – kazala je Nikolina.

Utakmica se igra u dvorani Aton u Nedelišću s početkom u 19 sati.

Sljedećeg vikenda u Koprivnici je na redu dvostruki program. U subotu u 16 sati Podravka dočekuje Dalmatinku iz Ploča, a u nedjelju u isto vrijeme dolazi Split 2010.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti