Subota, 30. rujna 2023.

Podravka Vegeta se oprostila od Ane Turk i Irine Stelmah

Na tradicionalnom ručku Podravke Vegete u restoranu Štagelj u srijedu je upriličen oproštaj od dvije igračice koje odlaze na kraju sezone

- Advertisement -

Na tradicionalnom ručku Podravke Vegete u restoranu Štagelj u srijedu je upriličen oproštaj od dvije igračice koje odlaze na kraju sezone.

To su Ana Turk i Irina Stelmah, kojima je prigodne poklone uručila direktorica kluba Vlatka Mihoci.

”Danas smo se oprostili od naše Iryne Stelmakh, koja je u klubu provela dvije uspješne godine i koja će svoj put nastaviti u novom klubu. Iznimno je emotivno bilo oprostiti se i od naše Ane Turk koja je posljednjih devet godina nosila dres Podravke, ali i hrvatske reprezentacije. U svojoj se igračkoj karijeri okitila brojnim trofejima u Kupu i prvenstvu i odigrala brojne europske utakmice, a posebno se isticala i svojim karakterom zbog čega je uvijek primjer drugima”, ističe se u objavi RK Podravke.

- Advertisement -

Iako su natjecanja završila, ekipa će još neko vrijeme ostati na okupu i trenirati kako ljetna stanka ne bi bila preduga. Početak priprema za novu sezonu je krajem srpnja, a očekuje se da će novi trener biti Ivica Obrvan s kojim su Podravkini čelnici sve dogovorili i prije finala Kupa.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti