Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Podravka Vegeta u srijedu u Umagu, u subotu dolazi Osijek

'Moramo naglasiti da i u toj utakmici moramo biti mentalno spremni, čvrsti, odlučni te dati igračicama koje manje igraju u Europskoj ligi da dobiju svoju minutažu i pokažu kvalitetu', rekao je Babić

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete nakratko će u drugi plan staviti europske izazove kako bi se posvetile ‘domaćoj zadaći’.

Koprivničke rukometašice u srijedu će gostovati u Umagu u utakmici 11. kola Prve HRL za žene, početak je u 18 sati u Sportskoj dvorani Stella Maris.

– Poslije europskih utakmica dolazi nam domaće prvenstvo gdje mi želimo biti maksimalno angažirani i disciplinirani te ostvariti pobjedu. Moramo naglasiti da i u toj utakmici moramo biti mentalno spremni, čvrsti, odlučni te dati igračicama koje manje igraju u Europskoj ligi da dobiju svoju minutažu i pokažu kvalitetu. Treba nam dobar natjecateljski ritam koji je neophodan za bilo koju igračicu – rekao je trener Podravke Vegete Željko Babić.

Utakmicu je najavila i lijeva vanjska igračica Tina Barišić, koja je prije godinu dana u Podravku stigla upravo iz Umaga,

– Vraćamo se domaćem prvenstvu i dalekom gostovanju kod ekipe Umaga. Sad nam dolazi onaj poznati ritam igranja srijeda-subota. Ekipa Umaga se nešto izmijenila uoči nastavka prvenstva tako da ne znamo u kojem će sastavu igrati no poštujemo svakog protivnika i za njih se pripremamo kao i za svaku utakmicu. Nama će dobro doći utakmica za dizanje samopouzdanja jer dosad u prva tri kola Europske lige nismo uspjele doći do pobjede. Sigurno je da će u ovoj utakmici veću minutažu dobiti cure koje manje igraju i želim da nam pristup i igra budu na maksimumu i da se u Koprivnicu vratimo s bodovima – izjavila je Tina Barišić.

U subotu će Podravka Vegeta u Koprivnici igrati s Osijekom, utakmica 12. kola prvenstva počet će u 14 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti