Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Podravkašice u srijedu s Krimom, u petak u Bjelovaru

'Imamo jaku utakmicu s Krimom. Želimo imati što više europskih, teških utakmica gdje ćemo sigurno popraviti naš performans, gdje ćemo podići našu sportsku formu', rekao je trener Babić

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete u srijedu u 14 sati u Ljubljani igraju prijateljsku utakmicu s Krimom, sudionikom Lige prvakinja.

– Mi nastavljamo s našim planom i programom. Imamo jaku utakmicu s Krimom. Želimo imati što više europskih, teških utakmica gdje ćemo sigurno popraviti naš performans, gdje ćemo podići našu sportsku formu, a u petak dva dana kasnije čeka nas utakmica s Bjelovarom. Oni su odlična ekipa, s kojom smo nedavno igrali i prijateljsku utakmicu. Imaju odličnog trenera i dobra su ekipa te je sigurno da nam je potrebna određena razina i mentalne i taktičke discipline da bismo uspjeli pobijediti tu utakmicu, a to želimo napraviti – rekao je trener Podravke Vegete Željko Babić za službenu stranicu kluba.

Željko Babić
Trener Željko Babić // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

U ekipi nije sve idealno.

– Igračice su nam se iz reprezentacije vratile zdrave što me jako veseli no dogodila nam se povreda na prvenstvenoj utakmici protiv Koke, a radi se o igračici Ani Pandži. Danas ćemo imati još neke pretrage uključujući i magnetnu rezonancu pa ćemo znati više i koliko povreda ozbiljna, ali ona u narednih sedam dana neće igrati. Ja se iskreno nadam i priželjkujem da će se brzo oporaviti i da će se priključiti ekipi tako da što spremniji dočekamo utakmicu s Poljakinjama, kao i onu s Lokomotivom – zaključio je Babić.

Kružna napadačica Sara Šenvald najavila je novi prvenstveni ispit.

– Jako je lijepo vratiti se natjecateljskom ritmu. Drago mi je da smo se iz reprezentacije vratili zdravi i bez ozljeda, a to nam je najvažnije zbog izazova koji nas očekuju. U petak nas očekuje gostovanje u Bjelovaru. Uvijek teško gostovanje koje shvaćamo jako ozbiljno i kojem pristupamo maksimalno. Kroz dobru obranu koju stalno vježbamo vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekla je Sara Šenvald.

Utakmica će se igrati u Dvorani europskih prvaka u petak, 25. studenoga s početkom u 18.30 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti