Srijeda, 26. siječnja 2022.

Podravska banka, Speck, Hartmann i Radnik dobitnici nagrade Zlatna kuna

Županijska komora Koprivnica svake godine dodjeljuje priznanja Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama u Koprivničko-križevačkoj županiji za prethodnu godinu

Preporučujemo

Županijska komora Koprivnica u četvrtak je u prostoru restorana Štagelj u Koprivnici organizirala dodjelu nagrada Zlatna kuna, priznanje tvrtkama za iznimne poslovne rezultate s područja Koprivničko-križevačke županije u 2020.

Jednoglasnom odlukom Gospodarskog vijeća komore, Podravska banka je osvojila Zlatnu kunu u kategoriji banaka, križevačka IT tvrtka Speck u kategoriji malih, Hartmann srednjih, a križevački Radnik u kategoriji velikih poduzeća.

Dodjela nagrade Zlatna kuna

Uz brojne gospodarstvenike, dodjeli nagrada prisustvovala je i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž zajedno s pročelnikom upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravkom Punčikarom.

“Željela bih se prije svega zahvaliti svima vama, gospodarstvenicima, poduzetnicima, obrtnicima, svima koji stvaraju nove vrijednosti, koji razvijaju naš grad i okolicu. Zbog vašeg iznimnog poslovanja, brojne naše udruge, vrtići, škole kao i ostale ustanove i njihovi korisnici, imat će i dalje mnogobrojne pogodnosti koje pogoduju kvalitetnom životu u Koprivnici. Veseli me i činjenica da smo zbog svega navedenoga među top 5 hrvatskih gradova po najboljim uvjetima za ulaganje u poduzetništvu”, naglasila je u pozdravnom govoru Ksenija Ostriž.

Zajedno sa svojim suradnicima dodjeli nagrada prisustvovao je i koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je iskazao zadovoljstvo trenutnom situacijom u kojoj se nalazi naše gospodarstvo, ali da vidi i velike mogućnosti za daljnjim napretkom zbog konstantnog ulaganja u edukaciju zaposlenika i moderniziranje poslovanja i same proizvodnje.

Dodjela nagrade Zlatna kuna

Županijska komora Koprivnica svake godine dodjeljuje priznanje Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama u Koprivničko-križevačkoj županiji za prethodnu godinu.

Dodjela nagrade Zlatna kuna

Kriteriji za odabir najboljih su pokazatelji iz bilance stanja i računa dobiti i gubitka, ukupni poslovni ugled trgovačkog društava, utjecaj društva na razvoj djelatnosti kojoj pripada i doprinos razvoju županijskog i hrvatskoga gospodarstva.

Dodjela nagrade Zlatna kuna

Foto: Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave