Utorak, 5. srpnja 2022.

Podravski mercato: stoperi napuštaju Koprivnicu, trokut-transferi Borca, Drnja i Tehničara, promjene u Močilama i Miklinovcu

Iz Koprivnice su u 'Žutu podmornicu' stigli Salajec i Lončar, a nova imena su vratar iz Močila Kodrić, stoper iz Sokola Dološčak te Betti koji se reaktivira nakon duljeg vremena

Preporučujemo

Sa završetkom nogometne sezone počelo je i prijelazno razdoblje u amaterskim nogometnim klubovima Podravine i Prigorja.

U trećeligašu Koprivnici još nisu potvrdili trenera za novu sezonu, no poznato je da klub napuštaju trojica igrača. Dosadašnji kapetan Josip Salajec priključuje se Miklinovcu koji ga je predstavio kao krilnog napadača, dok je u Koprivnici prošle sezone igrao na stoperu.

Odlazi i drugi stoper Dominik Sabol, dogovorio je prijelaz u Graničar iz Kotoribe. Mladi veznjak Luka Lončar će za Salajcem u Miklinovec.

Borac Imbriovec protiv Dinama Zagreb
Hrvoje Bači // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Najbolji strijelac Tomislava iz Drnja Hrvoje Bači dogovorio je prijelaz u Tehničar iz Cvetkovca, a umjesto njega napad Drnjaca predvodit će Vedran Kovač koji stiže iz Borca. Trokut transfera između tri kluba zatvara stoper Sanjin Strajnić koji iz Cvetkovca seli u Imbriovec.

Nogometaše Mladosti iz Molvi na kraju sezone napustio je trener Mario Kos.

– Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu, počevši od predsjednika Josipa Vršića, tajnika Josipa Kolara i uprave, ali i Krbuljin Boysima i igračima s kojima sam surađivao dvije i pol godine. Toliko pozitivne energije je malo u nogometu i to čuvajte jer je rijetkost. Želim vam puno uspjeha u sljedećoj sezoni i vidimo se na utakmicama na kojima ću biti vaš navijač kad god mi to obaveze dozvole – poručio je Kos.

Vratar i kapetan Filip Kodrić slavi naslov prvaka s Močilama
Filip Kodrič // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Seniore županijskog prvoligaša Miklinovca napustili su Dino Halusek i Marko Matijašec koji zapravo ostaju u klubu, ali su se registrirali za veterane.

Iz Koprivnice su u ‘Žutu podmornicu’ stigli već spomenuti Salajec i Lončar, a nova imena su vratar iz Močila Filip Kodrič, stoper iz Sokola Ivan Dološčak te Dominik Betti koji se reaktivira nakon duljeg vremena.

Močilama su se pridružili mladi Tomislav Belaj i Nikola Lajnasek, branič i golman. Obojica dolaze iz prvaka Četvrte lige i osvajača Županijskog kupa, Tehničara iz Cvetkovca.

Osim Kodrića, iz Močila je otišao Ranilović, a ostaju Edi Mađarić, Filip Arko, Milan Manojlović, Igor Čani, Matija Posavec, Ivan Jozić, Denis Šteingel, Saša Hrenić, Tomo Radić trener Klaudio Đurec.

NK Močile
Igrači i navijači Močila // Foto: Facebook NK Močile
- Advertisement -

Najnovije objave