Utorak, 28. studenoga 2023.

Poduzetnicima i obrtnicima s područja općine Koprivnički Ivanec isplaćeni poticaji

Poticaji su odobreni u svrhu nabave opreme za obavljanje osnovne djelatnosti, nabave informatičke opreme i programskih aplikacija za odvijanje poslovanja, te za uređenje poslovnog prostora

- Advertisement -

U Koprivničkom Ivancu su počele isplate bespovratnih poticaja poduzetnicima i obrtnicima sa sjedištem na području općine.

Četvero obrtnika primilo je poticaj u iznosu od 1990,84 eura po obrtniku, jedan je primio poticaj u iznosu od 1989,56 eura, jedan u iznosu od 1664,28 eura te jedan obrtnik u iznosu od 1633,05 eura.

Također, poticaj u iznosu od 1520 eura primio je jedan poduzetnik.

- Advertisement -
Potpisivanje ugovora za ispletu poticaja
Izvor fotografije: Općina Koprivnički Ivanec

Poticaji su odobreni u svrhu nabave opreme za obavljanje osnovne djelatnosti, nabave informatičke opreme i programskih aplikacija za odvijanje poslovanja, te za uređenje poslovnog prostora.

“Želimo svim poduzetnicima i obrtnicima sreće i uspjeha u njihovom poslovanju, a ujedno obavještavamo sve one poduzetnike i obrtnike koji još nisu iskoristili navedeni poticaj, a imaju sjedište na području naše općine, da se prijave na idući javni natječaj koji će biti objavljen 2024. godine”, poručili su iz Općine Koprivnički Ivanec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti