Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Pogledajte bogat program uz Dan Općine Veliki Bukovec

Obilježavanje Dana Općine Veliki Bukovec i blagdana zaštitnika župe svetog Franje Asiškog održavat će se od petka, 1. listopada, do ponedjeljka, 4. listopada

Preporučujemo

Obilježavanje Dana Općine Veliki Bukovec i blagdana zaštitnika župe svetog Franje Asiškog održavat će se od petka, 1. listopada, do ponedjeljka, 4. listopada.

U petak će biti održana svečana sjednica Općinskog vijeća Velikog Bukovca, koja će u Etno-eko selu “Sv. Franjo Asiški” – Agroturizam Požgaj u Velikom Bukovcu početi u 18 sati. U sklopu svečane sjenice bit će postavljena izložba fotografija svatova kroz bukovečku povijest, a koja sadrži 150 fotografija od 1930. do 1970. godine.

Franjo Vrbanić
Franjo Vrbanić, načelnik Općine Veliki Bukovec // Foto: Zvonimir Markač

Središnji dio obilježavanja Dana Općine Veliki Bukovec bit će u nedjelju na nogometnom igralištu u Kapeli Podravskoj. Na druženju će se okupiti članovi udruga i ostali mještani, a poseban je poziv upućen za sudjelovanje u biciklijadi, čija je ruta prilagođena i velikim i malim biciklistima.

Start biciklijade je u 14 sati, a po povratku biciklista nastavlja se zabavni i glazbeni program uz gastro ponudu. U sportskom programu održat će se i utakmica Poljoprivrednik – Sloga Slokovec.

Podgora Bolfan - Poljoprivrednik Kapela Podravska // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Obilježavanje Dana općine Veliki Bukovec završit će u ponedjeljak, na sam blagdan svetog Franje Asiškog, svetom misom u župnoj crkvi u Velikom Bukovcu. Misa će početi u 11 sati, a nakon nje bit će organiziran Dan otvorenih vrata Općine Veliki Bukovec s izložbom fotografija svatova kroz bukovečku povijest.

- Advertisement -

Najnovije objave