Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Pogledajte VIDEO u povodu 665. rođendana Koprivnice, grada za život

Hvala vam što nam svakoga dana poklanjate povjerenje, sretan nam svima 665. rođendan naše prelijepe Koprivnice, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić

Drage Koprivničanke i dragi Koprivničanci,

slavimo 665. rođendan našeg grada, grada koji zajedno stvaramo i oblikujemo i koji stvara i oblikuje nas. Reći da je Koprivnica samo još jedna točka na karti Lijepe naše, simpatičan podravski gradić, bilo bi nepravedno prema svemu što se ovdje napravilo, što se radi i što nam tek predstoji. Svi koji smo danas ovdje imamo jednostavan, a opet iznimno važan cilj: svakoga dana, sa svakim svojim djelom i idejom činiti našu Koprivnicu sve boljom, ljepšom, naprednijom, ugodnijom, otvorenijom. Bio to novi vrtić za naše najmlađe, gradnja škole za one koji su već sadašnjost, a ne samo budućnost, bolja infrastruktura za sigurniji život, metri i kilometri cijevi, žica, asfalta za lakšu svakodnevicu svih dijelova grada… Od milijunskih projekata pa do popravka klupe u parku, sve je važno. Važno je zato što s našim gradom rastemo i svi mi. Kao što smo svi mi, građanke i građani, dio slagalice ove Koprivnice, Koprivnica je neraskidiv dio nas.

Protekla godina nije bila laka, okolnosti koje još uvijek traju primorale su nas da se zagledamo u sebe i preispitamo što je doista važno, u što ulagati svoje vrijeme, energiju i riječi, a što nam ih samo oduzima. Hvala vam svima što ste bili i nastavljate biti odgovorni, brižni i organizirani i što pokazujete srce kakvo samo građani Koprivnice mogu imati. Veliko srce koje kuca za nas, za druge i za Koprivnicu. Jer se samo sa srcem može dalje.

Hvala vam što nam svakoga dana poklanjate povjerenje, sretan nam svima 665. rođendan naše prelijepe Koprivnice!

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice

U nastavku pogledajte promotivni video u povodu 665. rođendana Koprivnice…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti