Utorak, 18. siječnja 2022.

Pogledajte VIDEO u povodu 665. rođendana Koprivnice, grada za život

Hvala vam što nam svakoga dana poklanjate povjerenje, sretan nam svima 665. rođendan naše prelijepe Koprivnice, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić

Preporučujemo

Drage Koprivničanke i dragi Koprivničanci,

slavimo 665. rođendan našeg grada, grada koji zajedno stvaramo i oblikujemo i koji stvara i oblikuje nas. Reći da je Koprivnica samo još jedna točka na karti Lijepe naše, simpatičan podravski gradić, bilo bi nepravedno prema svemu što se ovdje napravilo, što se radi i što nam tek predstoji. Svi koji smo danas ovdje imamo jednostavan, a opet iznimno važan cilj: svakoga dana, sa svakim svojim djelom i idejom činiti našu Koprivnicu sve boljom, ljepšom, naprednijom, ugodnijom, otvorenijom. Bio to novi vrtić za naše najmlađe, gradnja škole za one koji su već sadašnjost, a ne samo budućnost, bolja infrastruktura za sigurniji život, metri i kilometri cijevi, žica, asfalta za lakšu svakodnevicu svih dijelova grada… Od milijunskih projekata pa do popravka klupe u parku, sve je važno. Važno je zato što s našim gradom rastemo i svi mi. Kao što smo svi mi, građanke i građani, dio slagalice ove Koprivnice, Koprivnica je neraskidiv dio nas.

Protekla godina nije bila laka, okolnosti koje još uvijek traju primorale su nas da se zagledamo u sebe i preispitamo što je doista važno, u što ulagati svoje vrijeme, energiju i riječi, a što nam ih samo oduzima. Hvala vam svima što ste bili i nastavljate biti odgovorni, brižni i organizirani i što pokazujete srce kakvo samo građani Koprivnice mogu imati. Veliko srce koje kuca za nas, za druge i za Koprivnicu. Jer se samo sa srcem može dalje.

Hvala vam što nam svakoga dana poklanjate povjerenje, sretan nam svima 665. rođendan naše prelijepe Koprivnice!

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice

U nastavku pogledajte promotivni video u povodu 665. rođendana Koprivnice…

- Advertisement -

Najnovije objave