Srijeda, 24. srpnja 2024.

Policajac na motociklu prošao kroz crveno i teško se ozlijedio

U prometnoj nesreći policijski službenik je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh

- Oglas -

Policajac na službenom motociklu teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je sam izazvao prolaskom kroz crveno svjetlo na semaforu.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, nesreća se dogodila u subotu oko 11 sati u Novom Zagrebu kad je 25-godišnji policijski službenik PU zagrebačke upravljao službenim motociklom, a kretao se kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru istoka.

”Dolaskom do raskrižja s ulicom SR Njemačke ušao je u raskrižje iako je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svijetlo te je prednjim dijelom motocikla udario u bočnu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji se kretao kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru zapada a u trenutku prometne nesreće skretao je u lijevo prema kolniku ulice SR Njemačke za vrijeme dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo za njegov smjer kretanja”, priopćila je policija.

- Oglas -

U prometnoj nesreći policijski službenik je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti