Utorak, 6. prosinca 2022.

Policija traga za vozačem crvenog automobila koji je usmrtio pješaka i pobjegao

Vozač nepoznatog vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć

Preporučujemo

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas od 1 do 3.50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji smrtno je stradao 48-godišnji muškarac.

Kako je utvrđeno očevidom, 48-godišnjak je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice kojom prilikom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom, naletjelo za sad nepoznato vozilo crvene boje te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu.

Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Na mjesto događaja izašao je i zamjenik varaždinske Općinske državne odvjetnice koji je zajedno s policajcima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog te je tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Vozač nepoznatog vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć, stoji u policijskom izvješću.

Policajci provode intenzivne mjere traganja za istim te mole građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 042/372-404.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti