Subota, 2. prosinca 2023.

Policija traži ovog muškarca zbog oružane pljačke benzinske postaje

Muškarac ima oko 35 godina, visok je između 170 i 180 centimetara, mršavije je tjelesne građe, tamnosmeđe kratke kose s dubokim zaliscima

- Advertisement -

U nedjelju, 22. listopada, oko 6.25 sati u Zagrebu, u Ulici kneza Branimira, na benzinskoj postaji je nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo i ukrao novac.

“Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu”, priopćili su u ponedjeljak iz Policijske uprave zagrebačke.

Muškarac ima oko 35 godina, visok je između 170 i 180 centimetara, mršavije je tjelesne građe, tamnosmeđe kratke kose s dubokim zaliscima te je u tom trenutku bio odjeven u gornji dio trenirke tamnoplave boje s tri bijele pruge duž rukava ispod koje je nosio bijelu majicu s printom u boji, plave traper hlače, crne tenisice i nosio je manju crnu torbicu preko ramena.

- Advertisement -

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr”, zaključili su iz policije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti