Srijeda, 21. veljače 2024.

Policija traži pomoć: prepoznajete li muškarca s fotografije?

Muškarac je srednje tjelesne građe, imao je brkove i bradu, bio je odjeven u duksu tamne boje s kapuljačom na glavi, a koja na prednjoj strani ima natpis

- Oglas -

Zagrebačka je policija objavila fotografije na kojima se nalazi muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže informacijama vezanim za krađu novca iz poslovnice za otkup zlata u Ilici.

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, u utorak, 15. studenoga 2022., oko 7 sati nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem u poslovnici za otkup zlata u Ilici počinio razbojništvo nad zaposlenicom te ukrao novac.

Muškarac je srednje tjelesne građe, imao je brkove i bradu, bio je odjeven u duksu tamne boje s kapuljačom na glavi, a koja na prednjoj strani ima natpis. Ispod dukse je nosio bijelu majicu, svijetlo plave traperice dok je na nogama imao obuću tamne boje i nosio je ruksak svijetle plavo sive boje s bijelim crtama s natpisom.

- Oglas -

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr”, stoji u policijskom priopćenju.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti