Srijeda, 4. listopada 2023.

Ponovno se otvara koprivnička tržnica, ali pod posebnim uvjetima

Na samoj tržnici moći će se prodavati isključivo hrana, odnosno voće, povrće i druge namirnice namijenjene konzumaciji, a prodaja cvijeća te presadnica voća, povrća i cvijeća organizirat će se na Trgu bana Jelačića, ali u ograđenom prostoru

- Advertisement -

Zaposlenici koprivničkog Komunalca i Kominga u utorak su pripremali prostor gradske tržnice i dio Trga bana Jelačića kako bi sve bilo spremno u trenutku kada odluka o otvaranju tržnica stupi na snagu.

Na samoj tržnici moći će se prodavati isključivo hrana, odnosno voće, povrće i druge namirnice namijenjene konzumaciji, a prodaja cvijeća te presadnica voća, povrća i cvijeća organizirat će se na Trgu bana Jelačića, ali u ograđenom prostoru.

Tamo je postavljeno 26 štandova međusobno udaljenih dva i pol metra, a u prostor će se moći ući isključivo na jedan ulaz/izlaz od strane Zrinskog trga.

- Advertisement -

“I na prostoru tržnice prodavači će biti raspoređeni tako da su što dalje jedan od drugog, a u tržnicu će se moći ući na glavnom ulazu te sa stražnje strane od starog parkirališta. Naši zaposlenici i komunalni redari regulirat će ulaz kupaca, a strogo će se provoditi i mjere socijalnog distanciranja i higijene”, istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti