Četvrtak, 22. veljače 2024.

Popularni caffe bar Stop u Novigradu Podravskom u subotu slavi svoj četvrti rođendan

Očekuje vas živa glazba, piće dobrodošlice i još mnogo toga...

- Oglas -

Ove subote s početkom u 21 sat u Novigradu Podravskom caffe bar Stop slavi svoj četvrti rođendan. Uspješna mlada poduzetnica Petra Capek kazala je da je ovaj put za sve posjetitelje pripremila mnoga iznenađenja.

– U večernjim satima goste će zabavljati popularni bend ‘Ritam noći’, a bit će tu i piće dobrodošlice – otkrila je Petra, dodavši kako je ponosna što njezin kafić već četiri godine uspješno radi i zapošljava sve više mladih ljudi.

Vlasnica Petra Capek (u sredini) i osoblje caffe bara Stop u Novigradu Podravskom
Vlasnica Petra Capek (u sredini) i osoblje caffe bara Stop u Novigradu Podravskom // Foto: Miroslav Mirković

– Trenutačno imamo četiri zaposlena, a u budućnosti mislim unaprjeđivati još neke stvari što se tiče lokala, no zasad sam zadovoljna postignutim. Ljudi su prepoznali kvalitetu i da smo od samih početaka najviše posvećeni našim gostima – zaključila je Petra Capek.

- Oglas -

Doznali smo da caffe bar Stop u povodu svog četvrtog rođendana svoje najvjernije goste nagrađuje, a više detalja možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Isto tako, u sklopu Dana Općine Novigrad Podravski u petak, 14. srpnja, s početkom u 21 sat u caffe baru Stop održat će se i tamburaška večer popularnog sastava Gelipteri.

Petra Capek, vlasnica caffe bara Stop u Novigradu Podravskom // Foto: Miroslav Mirković

Foto: Miroslav Mirković

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti