Subota, 18. svibnja 2024.

Posebna ponuda: u koprivničkom Lucky Baru kava subotama i nedjeljama stoji samo 1 euro

Koprivnički Lucky Bar u kratkom je vremenu postao omiljeno mjesto za sve ljubitelje dobrog zvuka i sve ostale koji vole popiti piće u ugodnom interijeru uz simpatično osoblje. Mnoge oduševljava i da je "pet friendly"

- Oglas -

Koprivnički Lucky Bar, u poslovnoj zgradi u Vargovićevoj ulici 4 (ex Kaktus), u kratkom je vremenu postao omiljeno mjesto za sve ljubitelje dobrog zvuka i sve ostale koji vole popiti piće u ugodnom interijeru uz simpatično osoblje. Mnoge oduševljava i da je “pet friendly”.

Podsjetimo, čast da oslika zidove i tako ostavi svoj pečat na još jednom koprivničkom kultnom okupljalištu pripala je poznatom umjetniku Zvonimiru Haramiji Hansu, a za još snažniju umjetničku notu u Lucky Baru pobrinuli su se svojim predivnim djelima i slikar Ivan Andrašić i fotograf Mario Grobenski.

Lucky Bar nastoji ugoditi svojim gostima izvrsnom ponudom i dobrim svirkama pa je tako večeras (petak) od 20 sati na rasporedu prisjećanje nostalgičnih boogie zvukova 80’s disco hitova.

- Oglas -

“Slušamo s vinila uz DJ Sebaxa, dolaze svi, dođi i ti”, ističu iz Lucky bara.

A ono što će zasigurno oduševiti sve ljubitelje dobre kave je to da će od ovog vikenda, subotama i nedjeljama, kavu u Lucky Baru moći popiti za samo 1 euro.

Inače, radno vrijeme Lucky Bara je od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 23 sata, petkom od 7 do 1 iza ponoći, subotom od 9 do 1 iza ponoći, a nedjeljom od 15 do 23 sata.

“Dali smo sve od sebe da se naši gosti lijepo osjećaju, da uživaju u ugodnom ambijentu i da se dobro zabave. Svi ste dobro došli u Lucky Bar”, istaknuo je vlasnik Nino Jurić.

Sve novosti možete pratiti na Facebook stranici Lucky Bara.

- Oglas -

Lucky Bar

Foto: Bojan Koštić i Lucky Bar

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti