Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Poslastica za djecu: u Koprivničkom Ivancu večeras ne propustite predstavu GRIMMIX

Ovom predstavom Kerekesh teatra polako se privodi kraju obilježavanje Dana Općine Koprivnički Ivanec, ali i na jedan lijep način završava se školska godina

Preporučujemo

Predstava Kerekesh teatra za djecu i mlade pod nazivom GRIMMIX održat će se danas, u ponedjeljak, s početkom u 19 sati u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu.

Ovom predstavom polako se privodi kraju obilježavanje Dana Općine Koprivnički Ivanec, ali i na jedan lijep način završava se školska godina.

Ulaz na predstavu je slobodan.

“Ovim putem pozivamo svu djecu i mlade, mještane općine Koprivnički Ivanec, da se večeras pridruže odličnom Kerekesh teatru i da uživaju u predstavi”, rekao je načelnik Zoran Vrabelj.

O predstavi:

Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate… No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo? Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je napravio upravo to: na jednom mjestu je okupio vaše najdraže junake iz bajki! Po motivima bajki braće Grimm (Snjeguljice, Crvenkapice, Trnoružice i Matovilke), povezali smo četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade – GRIMMIX.

GRIMMIX je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Hoće li uspjeti i hoće li i GRIMMIX imati sretan završetak, saznat ćete nakon 45 napetih kazališnih minuta! Junaci u čijim pustolovinama uživaju generacije i generacije mališana, na kazališne daske dolaze veseliji i duhovitiji nego ikad i svojim malim gledateljima govore o važnosti povjerenja, prijateljstva i pomaganja te ih uče razlici između dobra i zla, pravednog i nepravednog svijeta… Nakon GRIMMIX-a više ništa neće biti ISTO…

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:

Snjeguljica – Mirela Videk
Crvenkapica, Kraljica, Patuljak 2 – Iskra Jirsak
Kraljević 1 i 2, Zrcalo, Patuljak 1 – Zoran Pribičević
Lovac, Vuk, Patuljak 3 – Jan Kerekeš

- Advertisement -

Najnovije objave